WIJN EN KRUIDENTHEE VAN DE VRIENDEN VAN DE DORPSKERK

Dit jaar hebben wij de ontmoetingsdag van onze Stichting door de coronapandemie  moeten missen. Ook andere initiatieven om onze stichting onder uw aandacht te brengen waren zo goed als niet mogelijk. Ja, we kunnen wel stellen dat corona het hele sociale leven danig op zijn kop heeft gezet en het er niet gezelliger op is geworden. Vandaar ons initiatief om een wijnaankoop-actie te houden en voor de niet alcoholgebruikers een kruidenthee aan te bieden. Beiden voorzien van een mooie beeltenis van de Dorpskerk.

Met deze actie blijven wij enige inkomsten genereren voor onze goede doelen en u kunt genieten van een lekker wijntje voor een redelijke prijs! Iedereen tevreden.

De gekozen wijn “Eglise du Village“ is van het wijnhuis Venec uit het zuidoosten van Macedonië.

Wijnmaker Venec zegt er het volgende over:

RODE WIJN

Een wijn met elegantie en fruit. Een blend met Merlot, de Macedonische trots Vranec en een klein beetje Cabernet Sauvignon. Een soepele wijn met veel zwoel fruit met duidelijke tonen van bramen en zwarte bessen. Op de achtergrond lichte tonen van rijpe kersen.

Lekker om zo los te drinken of bij pasta’s en lichte vogelgerechten.

WITTE WIJN

Een mooie blend van Chardonnay, Pinot Grigio en Temjanika. Heerlijk fris met aromatische fruittonen. Lekker als aperitief. Combineert goed met de Aziatische keuken, salades en schaaldieren.

THEE

Een geurige, losse zwarte thee met sinaasappelschillen, kruidnagel, rozenblaadjes, amandelen, vanille, kardemon en aroma. Een prima thee voor de donkere dagen.

KOSTEN

Rood of  Wit per fles EUR 8,90, per doos van 6 flessen EUR 50,00.

Thee EUR 5,00 per zakje.

Betaling: per bank of contant. Banknummer NL27RABO0343409542.

VERKOOP: Op woensdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur in de Dorpskerk. Indien u een volle doos wijn besteld bij de hieronder genoemde adressen, dan wordt de wijn binnen Leidschendam thuis bezorgd.

Bert Van Viegen  06 2245 8228

Aad Luiten             06 5381 2291